Resmi büyütmek için lütfen üstüne tıklayın.

Kongre ve Kültür Merkezi
Beyazıt Kampüsü
Fatih / İstanbul

(Eczacılık Fakültesi yanı)

ÖNEMLİ NOT:

1-Son varış noktası Beyazıt ve Vezneciler olan otobüslerin durakları Beyazıt Kampüsüne en yakın olan duraklardır.

2-Saraçhane durağından geçen otobüsler (Taksim, Eminönü, Yenikapı, Avcılar istikametlerinden gelen otobüsler) kullanıldığında, 15 dakikalık bir yürüme mesafesini göze almak gerekir.

3- Tramvayla geleceklerin Beyazıt durağında inmesi önerilir. Yolu bilenler için Laleli durağında da inmek uygun olacaktır.

4-Toplu taşıma araçlarında kullanmak üzere istasyonlarda satılan “İstanbul Kart” satın almanız size kolaylık sağlayacaktır.

5-Yenikapı-Hacıosman metro hattının Vezneciler durağı İstanbul Üniversitesi’ne ulaşmak için kullanılabilir. Ayrıca aynı metro hattının Yenikapı istasyonu Marmaray ile bağlantılıdır.

Şehir İçi Ulaşımda kullanılabilecek alternatif toplu taşıma araçları::

• Avrupa yakasından gelecekler için;

Metrobüs ile Cevizlibağ istasyonuna varıldıktan sonra tramvay’a geçilerek Beyazıt durağında inilmesi önerilir.

• Anadolu yakasından gelecekler için;

Vapur ile Eminönü, Karaköy veya Kabataş’a varıldıktan sonra tramvay ile Beyazıt istasyonuna gelmek mümkündür.

Şehir Dışı Ulaşım:

• Otogar’dan gelecekler;

Hafif metro hattı ile Aksaray’a ulaştıktan sonra tramvay hattına geçilerek Beyazıt istasyonuna ulaşmak mümkündür.

Otogardan ayrıca Beyazıt yönüne otobüsler de hizmet vermektedir.

• Atatürk Hava Limanı’ndan gelecekler;

Havalimanından hareket eden; Hafif metro hattı ile Aksaray’a ulaşıldıktan sonra tramvay hattına geçerek (Yusufpaşa durağından) Beyazıt durağına ulaşılabilir.

NOT:Havalimanından hareket eden; Hafif metro hattı ile Zeytinburnu istasyonunda da tramvay hattına aktarma yaparak Beyazıt yönüne geçebilirsiniz..

• Sabiha Gökçen Hava Limanı’ndan gelecekler;

Kongre Merkezine en uzak olan bu havalimanı için şehre ulaşım imkanlarını havalimanı görevlilerinden sormanız önerilir.

Havalimanından Kozyatağı ve Bostancı’ya belediye otobüsleri hareket etmektedir.

Bostancı’dan deniz otobüsü ile Yenikapı veya Kabataş istasyonlarına ulaşabilirsiniz.

Kozyatağı’ndan Kadıköy (Kadıköy’den tekrar vapura binmeniz gerekecektir), Beşiktaş veya Taksim’e giden otobüsleri kullanabilirsiniz.

Merak ettikleriniz için lütfen danışın: inettr13@gmail.com

22/10/2015